Ének az esőben közönségtalálkozó – Szegedi Szabadtéri Játékok

Július 12-én, 17 órától kulisszatitkokról rántják le a leplet a tavalyi Dóm téri musicalsiker, az Ének az esőben új szereplői és az alkotók a REÖK-ben. Többek közt az is kiderül, milyen “megpróbáltatások” vezetnek a különleges színpadi esőztetéshez, a hollywoodi történet ikonikus jelenetében.

Szélesvásznú, látványos produkcióban varázsolják az alkotók a Dóm téri színpadra idén is Hollywood varázslatos, bájos világát: az Ének az esőbent július 14-én, 15-én és 16-án láthatják a nézők. Az előadás a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház együttműködésében jött létre tavaly, és olyan nagy siker volt, hogy visszakövetelték a nézők. Filmszalagok, tárcsák alkotják azt a grandiózus stúdióhangulatot, amiben a darab játszódik. A hollywoodi musical visszarepít az álomgyár aranykorába, a romantikus randevúk és titkos csókok világába, a tollas kalapok, szűk tweedszoknyák, végtelen gyöngysorok és szabadesésű zsorzsettruhák, elegáns öltönyök és ballonkabátok rengetegébe. A látvány mellett pedig természetesen olyan pazar dalok szolgáltatják a nosztalgikus szórakozást, mint a Singing in the rain vagy a Good Morning.

Idén új szereplőket láthat a Szabadtéri közönsége a produkcióban: Don Lockwoodként Adorjáni Bálint, Kathy Seldenként Bordás Barbara, Lina Lamontként pedig Kékkovács Mara csatlakozik a Dóm téri stábhoz. A REÖK közönségtalálkozóján tőlük valamint Kerényi Miklós Mátétól (Cosmo Brown), Harangozó Gyula rendezőtől és Somogyi Szilárd társrendezőtől tudhatunk meg kulisszatitkokat.

Július 12-én, szerdán 17:00-tól várjuk az érdeklődőket a REÖK-ben.

A közönségtalálkozó ingyenes.