Közlemény – Budapesti Operettszínház

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenntartóval egyeztetve a mai és az erre a hétre tervezett további előadásaink sajnos elmaradnak. Ma reggel értesültünk, hogy egy művészünk hozzátartozója COVID-pozitív lett, aki vendégként színházunkban is járt. A szükséges intézkedéseket azonnal megtettük, az esetlegesen érintett művészek körében tesztelésekre kerül sor.

Nagyon nehéz döntésre kényszerültünk, viszont nézőink, művészeink és munkatársaink biztonsága mindennél fontosabb, így a Budapesti Operettszínház szüntetelteti előadásait a teszteredmények beérkezéséig.

Minden nézőnktől elnézést kérünk a kellemetlenségért, bízunk türelmükben és kitartásukban.

A jegyeket utalvány formájában természetesen visszaváltjuk, melyet tetszés szerint bármelyik előadásunkra beválthatnak. Ehhez kérjük, jegyüket befényképezve küldjék meg az operett@operett.hu e-mail-címre. Az utalványokat elektronikus úton vagy személyesen szervezési osztályunkon vehetik át, ahol kollégáink szívesen állnak az Önök rendelkezésére kérdés esetén.

Mindent megteszünk azért, hogy nézőinket és művészeinket kárpótolhassuk az elmaradt élményért. Ennek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Budapest, 2020. szeptember 16.

Budapesti Operettszínház