Rómeó és Júlia dupla előadás az Arénában!

’Szerelem a gyűlölet ellen!’

15 éves a Rómeó és Júlia musical Magyarországon! Különleges, az Aréna sajátosságait kihasználó érzelmekben és látványban gazdag produkciót láthatunk szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Előzetesként hallgasd meg a musicaltörténelem legszebb szerelmesdalát a nagy elődök – Szinetár Dóra és Dolhai Attila után – Kardffy Aisha és Veréb Tamás előadásában: https://www.youtube.com/watch?v=8nvVKpsZp1A

Rómeó és Júlia, Budapest, 2019, Fotó: NAP médiaKülönleges forgószínpad, extra fények, kivetítők és közel 120 szereplő (színészek, táncosok, Tűzmadarak, a csarnokot bejátszó statiszták csapata) valamint a Magyar Virtuózok Zenekarának közreműködése biztosítja a lenyűgöző élményt szeptember 14-én az Arénában.

Dolhai Attila, Bereczki Zoltán és Mészáros Árpád Zsolt legendás szerepeit – a három örömben és bánatban osztozó, sírig hűséges jó barát: Rómeó, Mercutió és Benvolió alakját – Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté varázsolja a nézők elé.

Az ellenségeskedő szülők szerepeit Détár Enikő (Montague-né) és Muri Enikő (Capuletné) valamint Makrai Pál (Capulet) formálják meg. A korábbi előadás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt ezúttal új szerepben (Lőrinc barát) szolgálja az előadás sikerét, míg mellette a fiatal színészgeneráció kiváló hangi adottságú képviselői bizonyítják majd tehetségüket az Aréna színpadán, mint Horváth Dániel és Kádár Szabolcs. Verona hercegének szigorú alakját Egyházi Géza jeleníti meg, míg a Dadát igazi meglepetés gyanánt, a kiemelkedő tehetségű operaénekes Mester Viktória kelti életre.

Rómeó és Júlia, Budapest, 2019, Fotó: NAP médiaVeréb Tamás párjaként, Júlia szerepét a gyönyörű hangú, egzotikus szépségű lány, az Operettszínház fiatal tehetsége, Kardffy Aisha alakítja.

Különleges előadásra számíthatunk, amelyben a közönség nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak… A Shakespeare drámája alapján írt musical szöveg és zeneszerzője Gérard Presgurvic úr örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.
15 éves Rómeó és Júlia musical

Papp László Budapest Sportaréna
2019. szeptember 14., szombat 15:00 óra és 19:30 óra
https://www.facebook.com/events/464721070932070/

Jegyvásárlás itt!

Fotó: NAP média