RaM Colosseum évadnyitás – Budapest

A RaM Colosseum szeptember 19-én az ExperiDance Production mára ikonisztikussá vált Ezeregyév című előadásával nyitja meg színházi évadját!

A világhírű társulat szeptember 19-én csütörtökön ezen mára legendás előadásával nyitja meg a 2019/2020-as színházi évadját Budapesten, a RaM Colosseumban.

RaM Colosseum évadnyitás, 2019, Budapest, Fotó: RaM/Béli Balázs

A művészeti csapat a fővárosban idén is kizárólag a RaM Colosseumban lesz megtekinthető!

A nyári művészeti felkészülésen túl a színház számtalan technikai eszközparkjában lett megújítva, mely fejlesztések elsődlegesen a házba érkező nézők mind teljesebb kikapcsolódását és a minőségi élmény megélését hívatnak szolgálni!

RaM Colosseum évadnyitás, 2019, Budapest, Fotó: RaM/Béli Balázs

A bemutatót az ExperiDance repertoárban sorrendben követi a 100 tagú cigányzenekarral koprodukcióban készített szintén világhírű Fergeteges – Sissi legendája (Első előadás: 2019. szeptember 22. 19:00),
a Gyöngyhajú lány balladája – Omega musical (Első előadás: 2019. szeptember 29. 15:00 és 19:00) és a Cinderella – családi mesemusical hamupipőke történetéről (Első előadás: 2019. október 19. 17:00).

A ház az idei évadjában is visszatérően helyet ad a Madách Színház nagysikerű vígjátékainak, de a repertoár kínálatát színesítik majd még operettgálák, könnyűzenei kiskoncertek és az Anconai Szerelmesek vígjáték bemutatása is!

Legyenek hát önök is az élmény részesei!

További információ: www.ramcolosseum.hu, jegyvásárlás: https://experidance.jegy.hu/

Fotók: RaM / Béli Balázs